Uitgeverij Percussie Bladmuziek

OOR CREATIE is een uitgeverij percussie bladmuziek. Ook voor drumband muziek en harmonie muziek bent u bij ons aan het goede adres. Naast het uitgeven van bladmuziek houden wij ons ook bezig met het onderwijzen van muzikanten door middel van Workshops gericht aan HaFa en slagwerk verenigingen. Bekijk onze bladmuziek: percussie bladmuziek  in de catalogus

Uitgeverij Percussie Bladmuziek

Luister hier naar de percussie werken die wij in onze catalogus hebben. Bekijk de pagina van het muziekwerk voor meer informatie zoals een inzage in het bladmuziek.

Gestemde percussie ensemble muziek  heeft in Nederland maar zeker ook over de hele wereld een grote verandering naar volwassenheid doorgemaakt. Percussie ensembles spelen tegenwoordig van zwaar klassieke werken tot de nieuwste pop nummers compleet met zang en gitaar. Er worden dan ook al over de hele wereld geweldige percussie composities geschreven.

OOR CREATIE werkt anders dan de bekende uitgeverijen die zich richten op het aanbieden van zoveel mogelijk producten. Wij richten ons op de creativiteit in het geven van concerten en straat optredens en het aanspreken van het publiek. Wij ontwikkelen dan ook specifieke muziek met een doel in het (thema) concert. Hier kunt u iets meer lezen over de bladmuziek die u kunt gebruiken in een drumband thema concert.

OOR CREATIE uitgeverij percussie bladmuziek

uitgeverij percussie bladmuziek

Neem voor composities of vragen over bladmuziek gerust contact op met onze componist Twan Cox , ln.eitaercroo@xocnawt of voor meer informatie over het kopen van bladmuziek en workshops met Martijn Houben, ln.eitaercroo@nebuohnjitram.