Melodisch slagwerkensemble | Bladmuziek

Melodisch Slagwerkensemble muziek zoals Concertwerken van OOR CREATIE zijn uniek. Spanning voor het publiek ende technische uitdaging voor de spelers wordt hierbij zeker niet vergeten! Alle melodisch Slagwerkensemble bladmuziek voor korpsen zoals drumband en percussie ensemble is hier te vinden.

Melodisch Slagwerkensemble muziek:

Luister naar onze Melodisch slagwerkensemble muziek in deze playlist. Elk muziekwerk in deze lijst is te vinden in onze catalogus. Hier kunt u gerust een beoordeling achterlaten! Wilt u uw eigen opnamen ook op onze website delen? Stuur deze dan naar ln.eitaercroo@njitraM

Melodisch slagwerkensemble bladmuziek

Melodisch Slagwerkensemble muziek heeft de afgelopen decennia gezorgd voor grote veranderingen binnen de slagwerk scene in de wereld maar ook zeker in Nederland!  Slagwerk muziek is al lang niet meer het traditionele Tamboerskorps. Instrumenten als de Marimba en Xylofoon of Crotales zijn bijna standaard Naast ongestemde slagwerkinstrumenten, in elke slagwerkensemble  te vinden.

Melodisch slagwerkensemble bladmuziek - Intro - Twan Cox

Intro – Twan Cox – Epische opening van elk melodisch slagwerkensemble concert!

Het gevolg hiervan is dat de composities ook steeds vaker de zware klassieke kant op gaan en steeds meer werken gecomponeerd worden met blaasmuzikanten erin. Ondanks dat deze ontwikkeling geweldige muziek oplevert is de grens wel aan het vervagen. Onze slagwerkconcertwerken gaan in al deze aspecten mee maar vergeten bijna nooit wat het publiek en de muzikanten verwachten van een slagwerkgroep. Luister daarom zeker eens naar Intro en Te deum van Twan Cox echte slagwerk muziek werken met een zware slagwerk “Bite” erin.

Melodisch slagwerkensemble - Te Deum - Twan Cox

Melodisch slagwerkensemble – Te Deum – Twan Cox

Te Deum, de klassieke intro tune van het Eurovisie Song Festival, is door Twan heerlijk vertolkt in een melodisch slagwerkensemble compositie. Het werk begint klassiek waarna het overgaat in een muziekwerk met veel krachtige slagwerk instrumenten.

Intro is speciaal geschreven voor melodisch slagwerkensemble die hun concert krachtig willen openen. Direct vanaf de start is het publiek letterlijk wakker geschud. Voor de slagwerkers zelf is het werk altijd heerlijk om te spelen.

Zoek je het meer klassieker en creatiever dan zijn werken dan kun je Melodisch slagwerk ook heel erg goed combineren met zang. Een goed voorbeeld hiervan is Mo Ghile Mear. Deze geweldige slagwerk versie is gecomponeerd naar het voorbeeld van de bekende groep “The celtic woman”. Dit werk bevat een geweldige slagwerk battle voor twee muzikanten.

Kortom een geweldige selectie van drumband bladmuziek  is te vinden in onze catalogus. Laat bij onze muziekwerken gerust een review achter!