26 nov

De webshop van OOR CREATIE is online, maar wat doen wij eigenlijk?

Natuurlijk zijn we al jaren bezig met muziek op onze eigen manier uit te voeren, deze kennis, creaties willen we dan ook met diezelfde eigenzinnige en passievolle manier delen met het muzikale verenigingsleven. Onder de noemer OOR CREATIE willen we dan ook vooral ons plezier uitdragen en onze creaties delen. Maar dan blijft de vraag, wat zit er achter de bladmuziek of hun “merk naam”. Daar kun je hier alles over lezen en vragen!

Wie zijn wij
OOR CREATIE is een verzameling van een groep muzikanten uit Susteren met heel uit een lopende expertises die vaak samenvallen tijdens het creëren van unieke muzikale ervaringen.

Twan Cox
Masterstudent alt-viool & Directie, slagwerker en hout/ koper blazer, is het muzikale brein achter de meeste composities van OOR CREATIE. Verschillende percussie werken zijn helemaal uitgewerkt in bladmuziek en klaar voor de verkoop. Maar ook werken voor de jeugdharmonie en harmonie is bladmuziek in de aantocht!

Martijn Houben
Slagwerker van hobby, Marketing – Communicatie & design van beroep.  Continu bezig met het verzinnen van creatieve concepten van concerten tot jeugdkampen. Daarbij worden Twan & Luc vaak uitgedaagd om van hun bekende paadjes af te stappen.

Speciale credits gaan hierbij uit naar Stan Peters van Light and sound pro rent hij denkt en werkt continu mee met het creëren van geweldig en creatief geluid en licht.

Wat doet OOR CREATIE
OOR CREATIE biedt ons de mogelijkheid om onze visies het verenigingsleven. Hier bij hoort natuurlijk, voor een groot gedeelte, de HAFA en Percussie muziek bij. Maar ook onze visie op bijvoorbeeld het ontwikkelen van een goed thema concert tot onze ervaringen te delen van het opzetten en houden van een gezonde groep/ vereniging.

Wij verkopen via OOR CREATIE onze bladmuziek en thema concepten om zo een basis te hebben om steeds nieuwe, grotere en mooiere muziek en concepten te verzinnen, maken, uit te voeren en te delen met andere muzikanten!

Daarnaast staan we ook voor alle vragen en verzoeken open zoals:

  • het aanpassen van een muziekwerk zodat het precies bij het korps past
  • het maken van nieuwe composities
  • het aanpassen van een themaconcert
  • of elk ander verzoek

Luister naar onze composities in de webshop, lees onze gedachten op de weblog en laat op de weblog of bij de muziekwerken zeker een reactie achter hiervan kunnen wij veel leren!

Veel plezier!

Twan & Martijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *