Uitgeverij bladmuziek Drumband

OOR CREATIE is een bladmuziek uitgeverij voor Drumband. Ook voor percussie ensemble muziek en harmonie muziek bent u bij ons aan het goede adres. Naast het uitgeven van bladmuziek houden wij ons ook bezig met het onderwijzen van muzikanten door middel van Workshops gericht aan HaFa en slagwerk verenigingen.

Bekijk onze bladmuziek in de catalogus. Of luister hieronder naar onze Drumband muziek.

Uitgeverij bladmuziek drumband

uitgeverij bladmuziek drumband

uitgeverij bladmuziek drumband

bekijk hier enkele slagwerk en drumband nummers die wij in onze catalogus hebben.  Dit varieert van loopmarsen tot gestemde concertwerken met melodische instrumenten.

Drumband muziek is verankerd in de Nederlandse en Belgische samenleving. Limburg telt nog veel traditionele Tamboer / drumband korpsen die zich tevens op melodisch vlak ontwikkelen hierover kun je veel informatie vinden op de L-B-T (limburgse bond van Tamboerkorpsen) website. In het Noorden van Nederland en Belgie ontstaan steeds meer specifieke melodische slagwerk groepen (ofwel melodische percussie groepen). Specifieke drumband bladmuziek uitgeverijen richten zich dan ook op deze doelgroep.

OOR CREATIE werkt weer anders dan de gesettelde uitgeverijen en richt zich op de creativiteit in het geven van concerten en straat optredens. Wij ontwikkelen dan ook specifieke muziek met een doel in het (thema) concert. Hier kunt u iets meer lezen over de bladmuziek die u kunt gebruiken in een drumband thema concert.

Neem voor composities of vragen over bladmuziek gerust contact op met onze componist Twan Cox , ln.eitaercroo@xocnawt of voor meer informatie over het kopen van bladmuziek en workshops met Martijn Houben, ln.eitaercroo@nebuohnjitram.