Slagwerk muziek

Slagwerk bladmuziek van OOR CREATIE is uniek en wordt nergens anders verkocht. De werken zijn geschreven voor het publiek en houden spanning goed vast. Alle bladmuziek voor slagwerkgroepen zoals een drumband, tamboerkorps of percussie ensemble is hier te vinden.

Slagwerk bladmuziek Nederland

Bladmuziek Slagwerkgroep - Intro - Twan Cox

Bladmuziek Slagwerkgroep- Intro – Twan Cox

De afgelopen jaren is in Nederland de Slagwerk bladmuziek veranderd.  Slagwerk muziek is al lang niet meer het traditionele Tamboerskorps. Instrumenten als de Marimba en Xylofoon zijn bijna standaard naast de ongestemde slagwerkinstrumenten te vinden.

Het gevolg hiervan is dat de composities ook steeds vaker de klassieke kant op gaan en steeds meer werken gecomponeerd worden met blaasmuzikanten erin. Ondanks dat deze ontwikkeling geweldige muziek oplevert is de grens wel aan het vervagen. Onze slagwerkconcertwerken gaan in al deze aspecten mee maar vergeten bijna nooit wat het publiek en de muzikanten verwachten van een slagwerkgroep. Luister daarom zeker eens naar Intro en Te deum van Twan Cox echte slagwerk muziek werken met een zware slagwerk “Bite” erin.

Slagwerkgroep muziek:

Luister naar onze Slagwerkgroep muziek .

Kortom een geweldige selectie van bladmuziek voor slagwerkgroepen is te vinden in onze catalogus. Laat bij onze muziekwerken gerust een review achter!