27 nov

Themaconcerten Percussie ensemble & Drumband

Themaconcerten Percussie ensemble & Drumband

Themaconcerten Percussie ensemble & Drumband

Altijd al eens een proms of Thema concert met je  Percussie ensemble of Drumband willen doen? Wij hebben twee uitgewerkte thema concerten welke we graag willen delen!

Themaconcerten Percussie ensemble & Drumband

Ze komen snel online, twee thema concerten speciaal voor Percussie groepen met de Thema’s “A journey into sound, A gipsy tale in drums” en een  concert gebaseerd op het “Eurovision Song Contest” Elk concert is in zijn geheel eigen stijl opgezet en zijn zeer boeiend voor het publiek.

“A Journey into Sound” hebben we zelf in December 2013 met veel enthousiasme uitgevoerd. Het verhaal, ondersteund met de muziek, maakte veel indruk op het publiek.

A Journey into Sound, a gipsy tale in drums

Duur: +- 1:20:00, 13 muziekwerken (6 voor complete groep)

Zang, de Bas gitaar & Bandeneon/ harmonica zijn eventueel uit het concert te schrijven.

Het “A journey into sound” thema is losjes gebaseerd op een oud zigeunerlied “Hijo de la luna” (het kind van de maan) dat tevens als de finale van de show gebruikt wordt. Het kind van de maan moet een wereldreis gaan maken om het zigeuner volk te redden. Op elk continent  leert ze een les van de lokale muziek of geluiden die de bewoners te bieden hebben.

Het thema concert wordt geleverd met een spannend verhaal. Dit verhaal beschrijft, tussen de muziekwerken door, de reis van kind. Dit verhaal is tevens ook steeds herkenbaar terug te horen in de muziek. Naast het verhaal worden twee muziek werken die speciaal voor dit verhaal geschreven zijn, Intro & You arrr a pirate,  meegeleverd.

De overige concert werken kunnen besteld worden op de verschillende uitgeverijen zoals DMP en HITMUSIC. Enkele van deze werken zijn ook vrij in te vullen. Hiervoor kunt u eventueel werken kiezen die u in het verleden al eens gespeeld heeft.

Direct weten wanneer de themaconcerten te koop zijn? Schrijf je dan nu in voor onze mailing! Je kunt zelf kiezen welke mails je wilt ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *